Je wilt iets anders!

Maar wàt is nog niet duidelijk? Je zoekt hulp bij jouw keuze-proces.

header ElisabetHHHoitsma home mobiel

Loopbaan-begeleiding

We kennen allemaal de fases in het leven waarin we ons bezinnen op de volgende stap. Soms ingegeven door een externe prikkel (ontslag, verhuizing, slechte beoordeling, pensioengerechtigdeleeftijd, etc.). Maar geregeld ook vanuit een innerlijk beleven dat de huidige situatie een einde nadert. Het kan zijn dat je je verveelt in je werk, of dat je juist al te lang op je tenen loopt. Tegenwoordig gebeurt het ook vaker dat mensen een andere balans willen in hun leven, het roer om willen gooien, meer bezieling in het werk willen kunnen leggen en voelen dat dat vraagt om ‘loopbaantransformatie’.

Identiteit

Loopbaantransformatie en loopbaankeuzes raken aan identiteitsvragen. Oftewel, als zich loopbaanvragen aandienen, dan komt daar doorgaans ook tenminste een van de volgende vragen bij: Waar ben ik van? Wat kan ik goed? Wat doet er voor mij toe? Waar sta ik voor? Waar wil ik me voor inzetten? Wat streef ik na? Wat wil ik achterlaten? Wat wil ik toevoegen?

Loopbaanvragen worden klassiek benaderd vanuit drie centrale vragen. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Realiteit

In mijn praktijk tref ik ook veel mensen die binnen komen met vragen over de kansen, opties en mogelijkheden in de (buiten)wereld, op de arbeidsmarkt.

Goede loopbaanbegeleiding helpt jou om passende en inspirerende aansluiting te vinden tussen jou en die buitenwereld / de arbeidsmarkt.

Iconen transparant

Aanpak LOOPBAAN-BEGELEIDING

Elke loopbaanvraag is uniek en specifiek. Elisabeth levert altijd maatwerk.

Referenties

Wil je weten of jouw loopbaanvraag zich leent voor begeleiding?

Neem gerust contact op!

Iconen transparant

Kantoor

Woudenbergseweg 9, Zeist

Telefoonnummer