Meer jezelf zijn!

Beter zicht op wie je bent? Meer doen wat werkelijk bij jou past?

header ElisabetHHHoitsma coaching mobiel

Coaching

Alles wat je aandacht geeft groeit. Het gaat er dus om je aandacht te richten op waar jij het - werkelijk - van belang acht. Waar nodig maak ik je bewust van de aandacht die je onbewust richt op de dingen die jou niet verder helpen. Je kan als het ware vastzitten in een kluwe van overtuigingen, zorgen, emoties, herinneringen, reflexen en  beelden die in het onbewuste wroeten en geregeld aan het bewuste voorbij trekken. Je kan dan als het ware het gevoel hebben dat die ‘innerlijke oprispingen’ jou in de greep hebben. Ze nemen je over en ontnemen je de vrijheid van handelen in werk en leven. Het zijn diep ingesleten patronen (in zowel denken, voelen als handelen) die aandacht behoeven.

Je oude spoor

Ik vergelijk het wel eens met een karrenspoor. Als het te veel begaan is, worden de sporen te diep en kan het voertuig vastlopen (omdat delen die er niet voor bedoeld zijn de grond raken). Het is dan noodzakelijk om -tenminste - wat naast het uitgesleten spoor te gaan rijden, om niet vast te lopen. Maar doe dit maar eens... Het spoor is niet voor niets zou uitgesleten want het voelt ook vertrouwd, bekend en veilig.

Je nieuwe pad

Je hebt er hulp (steun, aandacht en vertrouwen) bij nodig om nieuwe routes te verkennen en ervaren. Naast de externe steun, helpt het je als jij zelf goed inzicht hebt in wat jou drijft (je overtuigingen, je gevoelens en je reflexen of actietendensen) opdat je met kennis van jouw patronen en drijfveren je voertuig uit het spoor kan sturen.

Iconen transparant

AANPAK COACHING

Elk coachingstraject is uniek en anders. Je treft altijd een maatwerk-aanpak.

Referenties

Heb je een vraag over coaching?

Neem gerust contact op!

Iconen transparant

Kantoor

Woudenbergseweg 9, Zeist

Telefoonnummer